کر بختیاری
نرم افزار ومطالب آموزشی

زمان مناسب خوردن ویتامین‌ها

بیشتر پزشکان و متخصصان تغذیه معتقدند که خوردن ویتامین ها و املاح در زمان هایی می تواند جذب بیشتری داشته باشد یا برعکس همراه کردن آنها با بعضی از خوراکی ها می تواند از اثربخشی آنها بکاهد.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

ویتامین E

یکی از ویتامین‌های محلول در چربی بوده و آنتی اکسیدان مفیدی محسوب می‌شود.

مواد غذایی سرشار از این ویتامین پیری پوست را به تأخیر انداخته و استحکام سلول‌های بدن را تضمین می‌کنند.

در این مقاله قصد داریم شما را با خواص و مواد غذایی سرشار از ویتامین E، میزان دریافتی روزانه و آسیب‌های کمبود آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

نقش ویتامین E در مقابله با بیماری‌ها

از سال‌ها پیش محققان تاکید می‌کنند ویتامین E می‌تواند احتمال بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. اما نتایج پژوهش‌های اخیر نشان داده است که زیاده‌روی در مصرف مکمل این ویتامین می‌تواند احتمال ایست قلبی را بالا ببرد.

برای همین توصیه می‌کنیم برای اینکه بتوانید به درستی از خواص ویتامین E بهره‌مند شوید به جای مصرف مکمل از مواد غذایی حاوی آن استفاده کنید.

ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

چرا بدن به ویتامین E نیاز دارد

ویتامین E یک ویتامین آنتی اکسیدانی است که غشای سلول‌ها را از آسیب‌های اکسیداتیو حفظ می‌کند؛ و از آنجایی که محلول در چربی است برای این کار بسیار کارآمد است چون غشای سلول‌ها از مولکول‌های چرب ساخته شده‌اند.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

کمبود ویتامین

E

توجه داشته باشید که کمبود ویتامین E مشکلات نورولوژیکی و

 

عضلانی به بار می‌آورد. همچنین کمبود این ویتامین می‌تواند

 

باعث کم خونی شود به خاطر اینکه

 

به گلبول‌های قرمز آسیب می‌رسد

 


ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

مواد غذایی سرشار از ویتامینE

مغزها و دانه های روغنی منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین E محسوب می‌شوند. در این بین بادام و تخمه‌ی آفتابگردان بیشترین میزان این ویتامین را

دارا می‌باشد. در واقع در هر 50 گرم بادام 12 میلی گرم ویتامین E وجود دارد. این در حالی است که هر 50 گرم تخمه‌ی آفتابگردان حاوی 20

میلی گرم ویتامین E می‌باشد. یعنی حدود سه برابر بیشتر از نیاز روزانه‌ی بدن.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

دریافت بیش از حد ویتامین E چه مشکلاتی به بار می‌آورد؟

مصرف و دریافت بیش از اندازه‌ی ویتامین E می‌تواند باعث بروز علائم زیر شود:

احساس خستگی

حالت ضعف

حالت تهوع

سردرد

سیاهی رفتن چشم

نفخ و اسهال


ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

صفحه قبل 1 ... 92 93 94 95 96 ... 124 صفحه بعد