کر بختیاری
نرم افزار ومطالب آموزشی

کمبود ويتامين سي در بارداري موجب آسيب مغزي جنين مي شود

کمبود ویتامین سی در زنان باردار موجب آسیب مغزی به جنین می شود.

 

ده تا بیست درصد بزرگسالان در کشورهای توسعه یافته دچار کمبود ویتامین سی هستند و زنان باردار باید مطمئن شوند که میزان ویتامین سی در بدن آنها کافی است.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ شنبه 27 آبان 1391برچسب:کمبود ويتامين سي در بارداري موجب آسيب مغزي جنين مي شود, توسط کربختیاری

ویتامین آ
ویتامین آ که معمولا در منابع حیوانی مانند جگر و ماهی یافت می شود، برای چشم و پوست ضروری است. این ویتامین همچنین به رشد سالم بدن کمک می کند. مقدار توصیه شده آن چیزی در حدود روزانه 4.000 تا 5.000 واحد بین المللی است. مصرف حتی پنج برابر مقدار توصیه شده می تواند در مواردی منجر به بروز عوارض جانبی ای مانند خستگی، استفراغ، کاهش یا کندی رشد در کودکان، سردرد، زرد شدن پوست، و شکننده شدن استخوان ها در افراد مسن شود.

ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

زمان مناسب خوردن ویتامین‌ها

بیشتر پزشکان و متخصصان تغذیه معتقدند که خوردن ویتامین ها و املاح در زمان هایی می تواند جذب بیشتری داشته باشد یا برعکس همراه کردن آنها با بعضی از خوراکی ها می تواند از اثربخشی آنها بکاهد.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

ویتامین E

یکی از ویتامین‌های محلول در چربی بوده و آنتی اکسیدان مفیدی محسوب می‌شود.

مواد غذایی سرشار از این ویتامین پیری پوست را به تأخیر انداخته و استحکام سلول‌های بدن را تضمین می‌کنند.

در این مقاله قصد داریم شما را با خواص و مواد غذایی سرشار از ویتامین E، میزان دریافتی روزانه و آسیب‌های کمبود آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

چرا بدن به ویتامین E نیاز دارد

ویتامین E یک ویتامین آنتی اکسیدانی است که غشای سلول‌ها را از آسیب‌های اکسیداتیو حفظ می‌کند؛ و از آنجایی که محلول در چربی است برای این کار بسیار کارآمد است چون غشای سلول‌ها از مولکول‌های چرب ساخته شده‌اند.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

نقش ویتامین E در مقابله با بیماری‌ها

از سال‌ها پیش محققان تاکید می‌کنند ویتامین E می‌تواند احتمال بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. اما نتایج پژوهش‌های اخیر نشان داده است که زیاده‌روی در مصرف مکمل این ویتامین می‌تواند احتمال ایست قلبی را بالا ببرد.

برای همین توصیه می‌کنیم برای اینکه بتوانید به درستی از خواص ویتامین E بهره‌مند شوید به جای مصرف مکمل از مواد غذایی حاوی آن استفاده کنید.

ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

مواد غذایی سرشار از ویتامینE

مغزها و دانه های روغنی منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین E محسوب می‌شوند. در این بین بادام و تخمه‌ی آفتابگردان بیشترین میزان این ویتامین را

دارا می‌باشد. در واقع در هر 50 گرم بادام 12 میلی گرم ویتامین E وجود دارد. این در حالی است که هر 50 گرم تخمه‌ی آفتابگردان حاوی 20

میلی گرم ویتامین E می‌باشد. یعنی حدود سه برابر بیشتر از نیاز روزانه‌ی بدن.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

کمبود ویتامین

E

توجه داشته باشید که کمبود ویتامین E مشکلات نورولوژیکی و

 

عضلانی به بار می‌آورد. همچنین کمبود این ویتامین می‌تواند

 

باعث کم خونی شود به خاطر اینکه

 

به گلبول‌های قرمز آسیب می‌رسد

 


ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین E قرار می‌گیرند

البته باید بدانید که کمبود ویتامین E به ندرت پیش می‌آید. کمبود این ویتامین بیشتر در بین افرادی

که نمی‌توانند چربی‌های غذایی را جذب کنند و یا افرادی که دچار اختلال نادر متابولیسم چربی‌ها

هستند رخ می‌دهد.

کودکان نارس و کودکانی که با وزن خیلی پایین به دنیا می‌آیند (1.5 کیلوگرم) نیز با امکان کمبود

ویتامین E مواجه می‌شوند.

 

ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

دریافت بیش از حد ویتامین E چه مشکلاتی به بار می‌آورد؟

مصرف و دریافت بیش از اندازه‌ی ویتامین E می‌تواند باعث بروز علائم زیر شود:

احساس خستگی

حالت ضعف

حالت تهوع

سردرد

سیاهی رفتن چشم

نفخ و اسهال


ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

ویتامین‌های زیبایی‌بخش

 

 ویتامین‌ها ترکیب‌های آلی هستند که به مقدار خیلی کم، برای سوخت و ساز مواد غذایی، اعمال حیاتی بدن، رشد و

نمو و تندرستی ضرورت دارند. تغذیه ناقص و رژیم غذایی نامتناسب، سبب کمبود یا فقدان یک یا چند ویتامین می‌شود

که باعث ایجاد بیماری‏های مختلف خواهد شد.

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

ویتامین‌ها.ی گروه B


این ویتامین برای سوخت و ساز پروتئین، عملکرد سیستم ایمنی و ساخت هورمون لازم است و عملکرد سیستم شریانی- وریدی

 

را نیز بهبود می‌بخشد



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری


ویتامین
C


این ویتامین برای تولید کلاژن لازم است و بدن نمی‌تواند آن را بسازد بنابراین باید به وسیله غذا تامین شود. همین‌طور برای

 

خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد، بدن به آن احتیاج دارد.

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری


ویتامین D

این ویتامین برای تکثیر سلول‌های پوست و جذب کلسیم لازم است

 

بهترین منابع ویتامین D عبارتند از: زرده تخم مرغ، ماهی قزل‌آلا و ساردین، جگر

و شیر، غلات و برخی سبزی‌ها و میوه‏‌ها. ویتامین D پوست را مرطوب می‌کند.

تابش اشعه فرا بنفش به پوست باعث می‏شود که ماده‏ای به نام دهیدروکلسترول با

طی مراحلی در بدن (کلیه) به ویتامین D تبدیل شود. افراد با پوست روشن‏تر نسبت

به تیره‏ترها در مدت کمتری (زیر آفتاب) نیاز خود را به این ویتامین تامین می‌کنند.

همچنین ویتامین D در ترکیب داروهای پوستی نیز استفاده می‌شود

ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری


ویتامین F

یک اسید چرب حیاتی است که در حقیقت یک بلوک ساختمانی از سطح پوست را تشکیل می‌دهد. این ویتامین

به پوست در ساختن یک سد محافظ برای بدن کمک می‌کند، همچنین ویتامین F درمانی برای جوش و آکنه است

و پوست را مرطوب می‌کند.

ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری


ویتامین K

مهم‌ترین منبع غذایی برای ویتامین Kسبزی‌های برگ‌دار سبز است. نیمی از ویتامین K مورد نیاز بدن توسط

باکتری‏ها در روده انسان ساخته می‏شود.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

عوارض مصرف زیاد ویتامین های E 

 

 


ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

ویتامین B3

نیاسین یا ویتامین B3  از دیگر ویتامین‌های گروه B می‌ باشد که در منابعی مانند گوشت کم‌ چرب، مرغ، ماهی، بادام‌ زمینی و مخمر یافت می ‌شود.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

ویتامین B6

 




ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

اسید فولیک

 اسید فولیک  از ویتامین‌های گروه B محسوب می شود و در خون ‌سازی تأثیر مهمی دارد. اگر مکمل این

ویتامین به مقدار زیاد مورد استفاده قرار گیرد، ترکیبات غیرقابل جذبی با روی  تشکیل می‌ دهد، در نتیجه از

جذب این عنصر جلوگیری می ‌کند و موجب دفع روی و عوارض کمبود این ماده‌ی معدنی در بدن می ‌شود.




ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

ویتامین C



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

نقش ویتامین E در سرطان پروستات


ویتامین E می تواند مردان را در مقابل سرطان پروستات حفظ کند. احتمال ابتلای مردان دارای مقدار زیاد ویتامین E به شکل «آلفا توکوفرول» به سرطان پروستات 53 درصد کمتر است. محققان تاکید می کنند بهتر است ویتامین E را با مصرف میوه های تازه به دست آورد تا از طریق شیمیایی. حاصل این مطالعه موسسه ملی سرطان امریکا در اجلاس سالانه انجمن تحقیقات سرطان امریکا دراجلاس سالانه انجمن تحقیقات سرطان امریکا در

«اورلاندو»، عرضه شد.

ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد